söndag

Chiao! Sitter i soffan och tjockar mig vid tvn med en påse chips, mumms! Ska snart upp i duschen, och sen byta om och så, har fortfarande sovkläderna på mig. haha! Om en timme kommer älsklingen, det blir väl bara vara inne, kolla tv och ta det lugnt!

Det är bara 3 skoldagar kvar, sen är vi ledig torsdag, fredag, lördag, måndag, sen skolavslutning på tisdagen!
Är lite nevös eftersom jag ska sjunga solo. Får väl hålla tummarna på att det går bra!
Tror det är sommarlov i nästan 3 månader, eller iaf tio veckor! Fatta härligt. Har inga direkta planer inför sommaren, det blir väl åka ner till Båstad och spela tennis och bada, vara med kompisar, och mysa med pojkvännen!

Nu ska jag upp in tha shower, seeya!



jag och cajsis, kom hem från turkland ffs, saknar dg! <3

fredag 27 maj 2011

Sov på skolan igår. Eller sov och sov, vi gick aldrig och la oss direkt, sen blev vi tvungna att åka hem sex på morgonen för läraren har dampryck. Men de va sjukt kul!
Kom hem vid halv sju så jag sov till halv ett idag, fortfarande trött.
Ikväll ska jag och mamma till valbo och köpa skolavslutningskläder och kanske klippa o slinga mitt hår för en gångs skull. Har inte klippt mig sen i jul :o

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av greys anatomy, puss!



<3


24 Maj

Trött flicka här. Kom hem från träningen för nån timme sedan, nu sitter jag nyduschad och har just hoppat i mina mjukiskläder och väntar på att "desperate houswifes" ska börja. Sen blir dett plugga hela natten, kanske... Eller inte.
På torsdag ska alla sjuor sova på skolan, sen får vi va lediga på fredag, ska bli superroligt!
Imorgon blir det som vanligt, skola, träning, hem, plugga, sova. Men snart så är det sommarlov!
Det är två riktiga skoldagar kvar, sen är det bara chilldagar med film, lekar, och sånt. SKÖÖNT!
Sen är vi ledig från 2 Juni till 7 Juni, och då har vi äntligen den efterlängtade skolavslutningen, sen blir det bada, sola, & sova varje dag!

Nu ska jag ta mig nått att äta så jag inte svälter ihjäl, heheheh, baaiij!




myskväll!

Chiao! Dagen har jag spenderat med Josefine kinnvall på stan, mysmys! Vi fikade och jag köpte en tröja och en perfym.  Just nu sitter jag i soffan och kollar på Eurovision, är det bara jag som vill att Irland ska vinna? Dom är ju sjukt bra, små söta tvillingar som hoppar runt och sjunger på scenen! Även Finland är helt okej faktiskt, men man måste ju heja på Sverige så, go snygg Saade!!

Imorgon är det seriematch på hemmaplan, hoppas det går bra! Jag ska ge gärnet och spela mitt bästa någonsin har jag bestämmt mig för! hihihihi :)
Nu ska jag göra lite varm choklad och fortsätta kolla på Eurovision, om de stavas så C:
Pusshejs!



tröjan som jag köpte, syns inte så bra menmen :)


17.23

Idag har jag inte gjort så mycket, lite plugg, va ut med mammsen och hunden en stund, sen bara solat och tagit det lungt i den varma solen. Just nu är det 24 grader i skuggan, inte dåligt det! Och imorgon blir det ännu varmare. Fast det är synd att man måste sitta inne i skolan och jobba..

Få se vad som händer ikväll, ska antagligen till william, mysmys!
Men nu ska jag gå ut på baksidan och njuta av det härliga vädret, ha en fin kväll!


stockholm

hehe, opps! jag har inte bloggat på åratal tror jag... inte bra! aja iallafall :) nu är jag på väg hem från stockholm, har spelat damserien, det gick sådär, men spela väl helt okej, de va första matchen på grus för i år, så det va bra! ikväll blir det nog bara att vara hemma och kolla på tv och käka massor av gooooodis! får se om jag lägger in ett till inlägg ikväll, men annars får ni ha en fin kväll!